Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

E-sigaret cadeau geven

1 min gelezen

Onlangs heb ik mijn vader een E-sigaret cadeau gegeven. Vooral omdat hij graag een peukie opsteekt, maar dit momenteel best wel gevaarlijk voor hem is. Hij heeft al een keer zijn trui in brand gezet, maar gelukkig was er iemand in de buurt die hem kon helpen. Roken is wel zijn passie en zijn leven en daarom moeilijk om tegen hem te zeggen dat hij dit niet meer mag.

Omdat mijn vader er zo van kan genieten wanneer hij gaat roken, kwam ik op het idee om hem op een andere manier te laten genieten. Een veilige manier, maar met hetzelfde resultaat.

E-sigaret
E-sigaret

Online een E-sigaret gekocht

Via de website van de SmokeSmarter heb ik diverse modellen voorbij zien komen. Niet eerder heb ik mij in dit product verdiept, maar daar gaat verandering in komen. Voor mijn vader wilde ik zo een model gaan kopen, Vooral omdat dit een stuk veiliger voor hem is, er komt immers geen vuur voor aan te pas.

Nadat ik alles goed had gelezen, heb ik hier een bestelling geplaatst. Deze bestelling had ik voor 21.00 uur gedaan en daarom kreeg ik dit pakje de volgende dag al geleverd. Bovendien was deze verzending geheel gratis, omdat het totaalbedrag boven de €20,- uit kwam. In het begin moest mijn vader een beetje wennen aan de manier van het roken, maar nu kan hij niet meer zonder.