Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Draag jij ook altijd een lange avondjurk?

1 min gelezen

Sinds dat ik de jurken heb ontdekt draag ik alleen maar een lange avondjurk. Heb jij dit ook of koop jij ook wel eens een korte variant hiervan? In het begin wilde ik er helemaal niks vanaf weten. Ik was niet bepaald een meisje die dit graag wilde dragen. Tot het punt kwam dat ik uitgenodigd was waar het verplicht is om in een jurk te gaan lopen. Aangezien ik maar al te graag naar dit feest wilde gaan ben ik toen die tijd opzoek gegaan naar iets wat eventueel wel bij mij zou passen. Hieruit is gebleken dat een jurk mij wel onwijs goed staat en dan heb ik het nog niet gehad over de pumps!

Shoppen

Aangezien ik er dus achter ben gekomen dat een jurk wel degelijk bij mij past ben ik dit ook vaker gaan dragen. Natuurlijk blijf ik mijn bekende sportkleding ook dragen hoor, alleen zien mijn vriendinnen hier wel graag verandering in! Mijn bekende sneakers heb ik ook nog steeds in de kast staan, deze draag ik uiteraard ook gewoon. Alleen heb ik zo nu en dan een lange avondjurk aan met daaronder deftige pumps. Als je mij ziet verwacht jij normaliter niet dat ik dit draag totdat ik het je persoonlijk laat zien! De afbeeldingen welke ik bijvoeg in dit artikel zijn de jurken die ik deze keer weer heb besteld.

Meer verhalen

chiffon stof 1 min gelezen
Kappers behandeling 2 min gelezen