Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Diverse paranormale hulplijnen gevonden voor hulp

1 min gelezen

_foto1Ik ben al een lange tijd aan het twijfelen of dat ik de paranormale hulplijnen ga uitproberen, alleen maar te bekijken of dat ik contact kan krijgen met een van de overledene uit de familie. Of dat ik erin moet geloven weet ik nog niet, wil het eerst met eigen ogen zien voordat ik het bevestigen kan. Zodoende heb ik een vriendin van mij gevraagd of dat ze erbij wilt zitten zodra ik de paranormale hulplijnen ga bellen om te zoeken naar antwoorden. Niet zozeer om de tijd te doven, meer om ervoor te zorgen dat ze mij kan opvangen. 

Via een telefonisch gesprek de hulp gekregen die ik zocht.logo (2)

Het is echt niet te verwachten dat er dan iemand aan de andere kant van de telefoon precies weet te zeggen wat mij de nodige rust geeft. Zij heeft mij daadwerkelijk geholpen en antwoorden gegeven die alleen mijn opa wist. Ja daar schrok ik enorm van, echter gaf het mij wel een rustgevend gevoel. Nadat ik de verbinding had verbroken viel er een grote stilte in de kamer en kon met zekerheid zeggen dat diegene die ik aan de telefoon had mij heeft geholpen.  Achteraf nog enkele uren met mijn vriendin gesproken en de antwoorden die ik heb gekregen hebben mij bij een aantal dingen de ogen geopend, meer de rust hemzelf gegeven die ik nodig had._engelyourspirital

Meer verhalen