Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De Vaillant Ecotec is de zuinigste in zijn klasse

2 min gelezen

holland_warmte_logoZoals mijn volgers weten hou ik jullie met veel plezier op de hoogte van alles wat met wonen te maken heeft. Zo heb ik vandaag misschien een apart onderwerp, maar wel een die leerzaam is. Ik ga het hebben over CV ketels. Dit met name over de onderhoud hiervan. Ik zelf heb een Vaillant Ecotec CV ketel. De Vaillant Ecotec is een van de beste modellen van Valliant. Deze is overigens beschikbaar in de CW3, CW4 en CW5. Al deze modellen bestaan uitsluitend uit hoogwaardig materialen en onderdelen en dit merk ik zelf ook terug. Het is zowel in gebruik als standy modus erg zuinig, vandaar dat het ook een A-label heeft. Naast behaaglijke warmte biedt dit eco model veel ruimte voor warm water. Omdat ik zelf vaak in bad ga, werd mij geadviseerd om de CW4 te nemen.

Verdere diensten van Holland Warmte

servicecontract-algemeen

Omdat het onderhoud heel belangrijk is bij CV ketels en met name bij een Vaillant Ecotec, werd er aan mij gevraagd of ik dit zelf vaak doe. Ik zei dat dit nooit gedaan wordt bij mij thuis. Holland Warmte stelde daarom voor om er een servicecontract bij te nemen. Ik kon kiezen uit drie verschillende pakketten:

  • Pakket: onderhoud plus. Hier heb je één keer per jaar een onderhoudsbeurt. Hier hoef je dan geen voorrijkosten voor te betalen.
  • Pakket: basis. Hier krijg je tweemaal per jaar een onderhoudsbeurt en betaal je geen voorrijkosten en arbeidsloon.
  • Pakket: All-in extra. Bij dit pakket heb je ook tweemaal per jaar een onderhoudsbeurt. Alleen heb je hierbij zowel geen voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten. Hier heb je dan gelijk 13 jaar garantie op.

Remeha-Tzerra-KieskeurigZoals je ziet is het aanbod van CV ketels divers en interessant, dus ben je geïnteresseerd dan raad ik jou aan eens contact op te nemen met Holland Warmte.

 

Meer verhalen