Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Damphuis de place to be voor een goede pof!

1 min gelezen
Damphuis

Damphuis is de specialist op het gebied van e-sigaretten, e-shisha’s, vapors, e-liquids en andere toebehoren. Het is een trend die al langer bekend staat bij de jongeren. Sommige jongeren in Nederland zien dit dan ook als een must do. Door de grote hoeveelheid rook die naar buiten komt bij een pof, lijkt het direct ook leuk om te doen. Als kleine puber voel je je al snel een grote stoere draak als er rook uit je mond komt. 

Damphuis

Jongeren en de toekomst van roken 

Jason vertelde me ooit dat hij zelf graag wou vuur spuwen. Hij zag een aantal jongeren van zijn leeftijd op Youtube rook blazen met een vapor. Het eerste wat in hem opkwam was: ‘’Dit wil ik ook.’’ Vele verwarren zich dan ook en denken dat het goed voor je is om dit te roken. Ook de oude garde vind het nog steeds niks om te doen hoe jongeren het zo leuk vinden om te roken aan zo een elektrische ding dat in sommige gevallen niet eens lijkt op een sigaret. Gelukkig weet Damphuis een middenweg te vinden voor de ouderwetse garde en de jongeren. Er staan op de website veel verschillende soorten, maten en smaken. Neem eens een kijkje online en laat weten welke manier van roken je beter bevalt.

De toekomst van roken ziet er door dit soort alternatieven er goed uit. Steeds vaker wordt er geprobeerd om deze branche uit te schakelen. Dit komt omdat het gewoon erg slecht is voor je gezondheid.