Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Cursus Nederlands Rotterdam

1 min gelezen

Het volgen van een cursus is natuurlijk voor iedereen mogelijk. Maar wat nou als het gaat over de Nederlandse taal? Veel mensen denken dat het niet nodig is om deze cursus te volgen, echter bewijst het dagelijkse leven genoeg. Mensen spreken steeds vaker in de taal van de straat aangezien dit gemakkelijker is om te communiceren, werkt dit bevorderlijk voor een ander? Door online te zoeken naar cursus Nederlands Rotterdam kom je vrijwel meteen terecht op de website van Het Werkwoord. Dit bedrijf staat erom bekend om het correct geven van een cursus voor zowel personeel als particulier. In de meeste gevallen is het nog verstandig om hieraan deel te nemen aangezien het toch geen kwaad kan!

Goede cursus!hetWERKwoord_RGB_300x110px

Het moment dat ik ben begonnen met het volgen van deze cursus weet ik maar al te goed dat het erg nodig was! Niet zozeer het feit over mijn Nederlands maar meer het onder de knie krijgen van vlot Nederlands. Dit mist ik enorm waardoor ik online ben gaan zoeken naar informatie om toch te leren. Mijn werkgever vindt het geweldig dat ik deel neem aan deze cursus en ondersteunt mij hier erg goed in.  Uiteindelijk zal dit resulteren in een goed Nederlandse opgestelde brief naar klanten. Doordat ik gezocht had onder cursus Nederlands Rotterdam ben ik bij hun terecht gekomen en weet ik maar al te goed dat ik het veel eerder had moeten doen!Het-werkwoord-Nederlands-op-het-werk2-300x200

Meer verhalen