Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Autoschade Direkt maakt je auto weer nieuw!

2 min gelezen
Autoschade Direkt

Wist jij dat het bij Autoschade Direkt mogelijk is om je schade aan de voertuig te laten maken? Een ongelukje zit nu eenmaal in een klein hoekje. Wanneer je hierdoor schade hebt aan je auto, dan wil je dit zo snel mogelijk gemaakt hebben. Zelf ben ik woonachtig in Den Haag en daar heb je genoeg paaltjes. Het rijbewijs heb ik nog niet zo heel erg lang en dat was goed te merken. Ik kwam vorige week namelijk in botsing met een paal bij ons huis. Tijdens het insturen in de straat had ik de bocht iets te vrij genomen en kwam tegen de paal aan. De gehele zijkant van de auto heeft aardig wat schade opgelopen en daar baalde ik behoorlijk van. Zodoende ben ik gaan zoeken naar een garage die de schade kan maken. Het ziet er namelijk niet uit!

Autoschade Direkt

Online gezocht en terecht gekomen op de website van Autoschade Direkt

Bij dit bedrijf is het mogelijk om je schade te appen. Hierdoor hoef je niet eerst naar de garage om de schade op te laten meten. Nu is het een kwestie van foto’s maken en doorsturen naar dit bedrijf! Je kunt er overigens ook voor kiezen om de foto’s op de website te uploaden. Enfin, ik heb ervoor gekozen om een app te sturen naar dit bedrijf. Dit werd binnen een paar minuten bevestigd en vervolgens kreeg ik de schade te horen. Aangezien het mijn eigen schuld was moest ik de kosten zelf dekken.

Hier heb ik voor gekozen en ik weet nu in ieder geval wel zeker dat ik voortaan goed zal opletten als ik de straat inrij.

Meer verhalen