Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Auto huren in Arnhem? Ga naar Autorent!

2 min gelezen
Autorent

Wil jij een auto huren in Arnhem? Dan ben je bij Autorent aan het juiste adres. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een auto wilt huren. Bijvoorbeeld omdat je zelf geen auto hebt maar er af en toe wel eentje nodig hebt. Of omdat je eigen auto kapot is of je nieuwe nog niet is geleverd. Of misschien heb je wel een auto maar is die te klein voor het doel waarvoor je een auto nodig hebt. Allemaal redenen waarom het handig is om als particulier een auto te huren.

Auto huren in Arnhem

Als particulier een auto huren in Arnhem

Een auto huren in Arnhem kan dus ook als particulier bij Autorent. Ze hebben hier verschillende auto’s in diverse klassen in de verhuur. Er is dus altijd wel een auto die past bij jouw wensen. Op de website kun je precies zien welke auto’s je kunt huren en de specificaties en de huurprijs. De prijs die genoeg wordt het het tarief per dag, gebaseerd op het weektarief. De genoemde tarieven zijn inclusief btw, verzekering voor inzittenden en 110 vrije kilometers. Je kunt ook een personenbus huren. Zo kun je met maar liefst 9 personen op pad. Ideaal als je een dagje of weekendje weg wilt met de hele familie. Genoeg ruimte voor iedereen.

Huurauto

Mijn ervaring met de autoverhuurder Autorent

Wij hebben ze al een aantal keer een auto gehuurd bij Autorent. Deze eerste keer was toen ik tussen twee banen in zat. Ik had een leaseauto en moet deze inleveren bij mijn oude werkgever maar ik begon pas een maand later bij mijn nieuwe werk. We zaten dus een maandje zonder auto en dat was best lastig. Daarom hebben we toen een auto gehuurd voor twee weken. Dat was ontzettend fijn en gaf ons meer vrijheid.

Meer verhalen