Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Alles wat je moet weten over afvallen staat op Fitcode.nl

2 min gelezen
Sporten

Ik vind het altijd leuk om iets nieuws te leren over fitness, want ik breng veel tijd door in de sportschool. Daarom ben ik erg blij met Fitcode.nl, een leuke blog met interessante artikelen over sporten, voeding en gezond leven! Als ik bijvoorbeeld in de trein zit of eventjes op iemand moet wachten, dan open ik altijd deze site want er staan regelmatig weer nieuwe blogs op.

Goede tips voor afvallen

Fitcode.nl

Ik ben op deze site terechtgekomen omdat ik goede tips zocht voor afvallen. Ik wilde een aantal kilo’s kwijt en wat strakker worden en vroeg me af wat ik nog meer kon doen behalve regelmatig sporten. Op de blog stonden veel artikelen over hoe ik gezond en makkelijk eten kon maken en dat heeft denk ik heel erg geholpen bij het afvallen. Ik heb namelijk een aantal lekkere en makkelijke recepten gevonden die qua calorieën en voedingsstoffen heel goed waren en deze gerechten maak ik nu minstens een keer per week! Ook heb ik een aantal goede trucks gelezen over hoe je je benen zo slank mogelijk kunt krijgen en dat was ook erg waardevol. Ik hield in mijn dijbenen altijd veel vet vast en nu heb ik slankere benen gekregen dankzij de tips van Fitcode.nl!

Holistische aanpak bij het afvallen

Voeding

Ik vind Fitcode erg fijn omdat ze zich niet alleen focussen op een aspect, maar afvallen en een gezond leven als een geheel zien. Je leest er dus niet alleen tips over hoe je gewicht kwijtraakt, maar ook over hoe je gezond eet en hoe je fitness-oefeningen op de juiste manier kunt uitvoeren. Door Fitcode ben ik in gaan zien dat je het meest effectief kunt afvallen als je deze holistische aanpak volgt. Ben jij ook bezig met afvallen en kun je wel wat tips gebruiken? Lees dan snel de artikelen op Fitcode.nl voor effectieve afvaltips!