Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Alles wat ik weet over een schaamlipcorrectie, lees je hier

2 min gelezen
kliniek veldhoven

SchaamlipcorrectieAls vrouw zijnde kan ik beamen dat iedereen weleens onzeker is over haar lichaam. Zelf had ik hier ook last van, vooral toen ik op de middelbare school zat was het vreselijk. Gelukkig ben ik deze fase inmiddels voorbij gegroeid. Echter kan ik persoonlijk iemand die erg onzeker is over haar schaamlippen. Omdat sommige vrouwelijke lezers hier wellicht hetzelfde probleem ondervinden, wil ik het er in dit artikel dieper op in gaan. Wat volgens mij de beste optie is om er gelijk van af te zijn is een schaamlipcorrectie.

Hier wil je dan natuurlijk ook zoveel mogelijk informatie over. Gelukkig heb ik dit al deels onderzocht en heb ik een praktijk gevonden dat erg hoog staat aangeschreven. Deze kliniek heet Veldhoven.

kliniek veldhoven

Introductiegesprek met een consult

Wanneer je dit van plan volgt er altijd als een een vrijblijvend introductiegesprek. Hierin wordt alles duidelijk besproken. Vervolegsn krijg jij de mogelijkheid om zelf vragen te stellen. Zo heb ik online al het een en ander opgezocht en kwam er achter dat het geen lichte ingreep is. De behandeling vindt plaats met een plaatselijke verdoving. Vervolgens voor de chirurg de correctie uit. Daarna is een paar dagen wel raadzaam.

Een uitstekende kliniek

BorstvergrotingZo heb ik de website kliniekveldhoven.nl zelf gevonden doordat ik verschillende praktijken met elkaar ging verlelijken. Uit de recensies kwamen zij dan ook het beste naar voren. Voorgaande klanten geven een hoge beoordeling. Je kunt naast een schaamlipcorrectie hier ook terecht voor andere ingrepen zoals een borstvergroting, hiervoor kun je de site het best zelf even bezoeken.

Meer verhalen