Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

123evenementencompleet.nl maakte mijn trouwdag compleet

2 min gelezen

Door 123evenementencompleet.nl heb ik echt van mijn trouwdag kunnen genieten. Ik ben normaal niet zo van trouwen. Het klassieke idee sprak me gewoon niet zo aan. Mijn vrouw kwam met een goed idee. Wat nou als we het in een soort kroeg houden. Ze wist dat ik enorm fan was van speciaalbiertjes, en dat ik dan echt zou kunnen genieten van deze dag.

Kiezen van de juiste partij

Hiervoor hadden we een goede partij nodig die al onze wensen kon vervullen. Dit vonden we in 123evenementencompleet.nl. Hier konden ze de trouwzaal waar mijn vrouw graag wilde trouwen omtoveren in een echte kroeg. We konden allemaal zelf biertjes tappen, iets wat ik ook niet vaak zie op een trouwerij. Op deze manier zag ik het wel zitten, en keek ik er misschien nog wel meer naar uit dan mijn vrouw deed.

De dag

We kregen ontzettend veel goede verhalen over onze trouwdag. Mensen vonden het origineel, en het was typisch een feest waar mannen ook over konden napraten. Het aanbod aan bier was ook ontzettend divers. Hier hadden we ook om gevraagd. We hadden alleen niet verwacht dat het zo uitgebreid zou zijn. Ook het ombouwen en afbouwen ging ontzettend snel, zodat we de zaal niet extra lang hoefden af te huren omdat de opbouw van de biertaps zolang duurt.

Goede indruk

Al met al ben ik erg tevreden met hoe dit is gelopen. Mocht ik ooit weer een bijzonder evenement moeten organiseren, dan zal ik deze partij absoluut overwegen. Mocht je erover denken deze partij voor je trouwerij in te schakelen, beveel ik dat ook van harte aan!