Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Zonnen in jouw eigen infraroodcabine

2 min gelezen
infraroodcabine

Snel een kleurtje krijgen in jouw eigen infraroodcabine, dat kan nu! Tegenwoordig is het normaal dat mensen altijd met een tintje rondlopen, zowel in de zomer als in de winter. Maar stel je gaat dit jaar niet op skivakantie en je vindt onder een zonnebank liggen niet comfortabel, hoe ga je dan jouw bruin tintje pakken zonder die felle zon? Dat kan tegenwoordig gemakkelijk met jouw eigen infraroodcabine, waar je gemakkelijk en snel een tintje bruiner kan worden, waardoor je weer zelfverzekerd over straat kan lopen. Hoe werkt dit precies?

infraroodcabine

De onzichtbare infrarood

Een infraroodcabine maakt gebruik van infrarood straling. Deze straling bestaat uit bepaalde microgolven die in een bepaald golflengtegebied zitten. Deze microgolven bevinden zich net onder de frequentie van rood licht. Dit is niet te zien met het menselijk oog, want het is elektromagnetische straling. Deze straling bevindt zich tussen bepaalde golflengtes aan licht waar ons oog niet dichtbij genoeg komt en daarom niet te zien is door ons. Het is daarentegen zeker wel te voelen, want het straalt namelijk ook warmte af. Dit doet de zon ook, de zon straalt licht en infraroodstraling uit, zijn warmte. De cabine maakt deze straling aan de bepaalde verlichting en straalt dit op de gebruiker. Hierdoor is het lekker warm en wordt je er nog eens bruin van. Hierdoor kunnen mensen in hun eigen woning snel en lekker bruin worden.

Veiligheid staat voorop!

Mensen denken snel bij straling gelijk aan gevaar en schade aan het menselijk lichaam, maar niets is minder waar bij infraroodstraling, want deze straling is helemaal niet schadelijk tegenover mensen. De zon straalt de straling ook uit, en deze is ook niet schadelijk dus is het volkomen veilig. Hierdoor is de cabine ook veilig voor gebruik en kan je makkelijk jezelf bruiner bakken met volledige veiligheid. Er is dus geen reden om geen infraroodcabine aan te schaffen. Dus wacht niet te lang en pak snel een voorsprong op de mensen die wachten tot de zomer, en koop een infraroodcabine om lekker snel dat tintje bruin te pakken!