Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: Lifestyle Breda

2 min gelezen

Ik moet zeggen dat ik echt een ijdeltuit ben. Er gaat geen uur voorbij zonder dat ik een keer in de spiegel heb gekeken of mijn haar wel goed zit, en er geen rare pukkels in mijn gezicht zitten. Vroeger had ik veel last van vet haar en vaak werd ik ’s ochtend wakker met een dikke pukkel op mijn gezicht. Niets is erger om als puber dan naar school te moeten om door iedereen te worden uitgelachen. Op een dag werd ik ’s morgens wakker en had ik meerdere pukkels in mijn gezicht, ik begon meteen te huilen, hiermee ga ik echt niet naar school. Gelukkig begreep mijn moeder me, en mocht ik die dag thuis blijven. Die middag kwam ze thuis met een beauty pillow die ze bij lifestyle Breda had gekocht, een kussen die ervoor zorgt dat vet haar vermindert en bestrijdt acne en onzuiverheden. De weken die erop volgden waren echt verbluffend. Nog nooit had ik zo lekker kunnen slapen alleen al door de gedachten dat dit kussen voor mij de ideale oplossing was. Inderdaad bleven de pukkels zo goed als weg, en ook mijn haar zag er een stuk gezonder uit. Dit kussen, welke mijn moeder had gekocht bij lifestyle Breda was voor mij de oplossing. champagne-transparant-web_300x300-1

Mooie haren en geen pukkels meer

Inmiddels ben ik weer heel wat jaren ouder, heb nu geen last meer van pukkels, en mijn haren zien er echt super mooi uit. En dit door het geweldige kussen, die ik inmiddels weer nieuw heb gekocht maar nog steeds gebruik.  logo