Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

saunageuren als perfect cadeau voor de sauna liefhebber

2 min gelezen
bodyfit_lang2

Een leuk cadeau bedenken vind ik al moeilijk genoeg. Ik wil er altijd voor uitkijken dat het geen standaard cadeau wordt of dat de persoon het misschien al van iemand anders krijgt (en het dan twee keer heeft). Deze keer was een goede vriend van mij aan de beurt, hij was jarig en ik moest dus weer op pad om het perfecte cadeau voor hem te vinden.

Ik had geen flauw idee waar ik moest beginnen, maar naar lang na te denken schoot het mij te binnen! Deze vriend is een echte wellness freak en dat komt omdat hij nogal stressvol werk doet. De vrije uurtjes die hij heeft spendeert hij in zijn tuinhuis waar hij een mini wellness centrum voor zichzelf heeft. In zijn tuinhuis staat een jacuzzi, zonnebank en een sauna.

Het cadeaulavendel_saunageur

Een wellness bon had geen zin want dit was een van mijn eerste ideeën. Ik ben maar rond gaan kijken naar andere cadeaus waar hij echt iets aan zou hebben. Ik las online dat iemand een sauna liefhebber saunageuren cadeau had gedaan. In het begin wist ik niet eens dat dit bestond maar naar verder gezocht te hebben op het internet kwam ik er al snel op uit dat wel een heel leuk cadeau zou kunnen zijn.

Op de website van bodyfit kwam ik een cadeauset tegen met verschillende geuren zoals bijvoorbeeld lavendel. Ik wist het zeker, dit was het cadeau waar ik naar opzoek was! Ik heb het cadeau gelijk besteld om niet in tijdsnood te komen. Het pakketje kwam mooi ingepakt in en was klaar om uitgepakt te worden. Ik was helemaal enthousiast om het cadeau te gaan geven.cadeauset_saunageuren

Toen de jarige de saunageuren uit had gepakt was hij helemaal enthousiast en zou deze dezelfde avond nog gaan testen. Geslaagd toch?!