Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mijn Ervaring Met Flexibel Werken Bij McDonald’s

1 min gelezen

Als je op zoek bent naar part time jobs in Eindhoven, dan raad ik je enorm aan om te kijken en te solliciteren bij McDonald’s. Ik kwam er al graag, maar er werken is ook nog eens top. Ik kon namelijk gemakkelijk mijn andere activiteiten zoals voetballen en school combineren met flink bijverdienen bij McDonald’s (want het loon er er ook nog eens lekker hoog!). En misschien wel het belangrijkste: de sfeer is er ontzettend fijn; je werkt altijd in leuke teams met leeftijdsgenoten en McDonald’s snap dat een goede werksfeer ook ten goede komt aan de klanten.

Activiteiten

Om die reden werden er ook super vaak feesten en uitjes georganiseerd zodat iedereen elkaar beter kon leren kennen. Je collega’s worden dus als snel meer dan dat, het zijn nog steeds mijn beste vrienden! Ook kun je er bijvoorbeeld cursussen doen om zo snel door te stromen binnen het bedrijf. Hartstikke goed voor je cv dus! Een een bekend bedrijf als McDonald’s is sowieso een goed startpunt van je carrière. Dus mijn advies is: meld je snel aan!

Meer verhalen