Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mijn eerste zangles in Haarlem

1 min gelezen

Eindelijk heb ik een keuze kunnen maken wat ik als hobby wil gaan doen en dit is een cursus zangles Haarlem geworden.  Marieke Frankema is een docent die deze lessen geeft. Op een speciale manier geeft zij deze cursus, deze techniek is basis EVTS (Estill Voice Training System). Dit is een speciale cursus om zo je eigen stem beter te leren kennen. Natuurlijk was het voor mij een hele ervaring om hieraan deel te nemen, vooral omdat ik er nooit bij stil heb gestaan dat ik redelijk goed kan zingen. Vanmiddag heb ik mijn eerste les en ik ben zeer benieuwd hoe het mij gaat bevallen.  

Wat een geweldige ervaring

Vaak sta ik onder de douche te galmen, tot ergernis van mijn buren.  Maar nu ik tijdens mijn zangles in Haarlem heb geleerd om op een andere manier mijn stem te gebruiken, klinkt het allemaal ook een stuk beter. Zelfs mijn buren was het opgevallen dat ik betere zangtalenten had gekregen.  

Heb jij ook een goede stem en wil jij hier ook de kneepjes leren om beter te zingen, maak dan een afspraak bij Marieke Frankema. Op haar website staat precies wat dit allemaal gaat kosten, als ook haar email adres en haar telefoonnummer.