Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Meer veiligheid met een persoonlijk alarm

1 min gelezen

Een persoonlijk alarm is erg fijn voor wanneer je vaak alleen bent, bijvoorbeeld als je naar de supermarkt gaat. Stel dat er ooit iets gebeurt, kun je met zo’n alarm snel hulp krijgen. Op het alarm zit een knop waar je op kunt drukken als er iets gebeurt. Vervolgens wordt er een SMS verstuurt naar maximaal acht personen. Daarna worden deze personen direct gebeld via het alarm. 

Makkelijk in gebruik, snel geholpen

Het persoonlijk alarm is makkelijk te gebruiken. Dit is erg fijn voor wanneer je je in een situatie bevindt waarbij je snel hulp nodig hebt. Wanneer je het alarm aanschaft, kun je maximaal acht personen kiezen die een SMS en telefoontje krijgen wanneer er op de alarmknop wordt gedrukt. Wanneer één van deze personen het telefoontje opneemt, kun je middels het alarm communiceren met die persoon. Zo kun je snel en zonder je handen te gebruiken vertellen wat er aan de hand is wat voor soort hulp je nodig hebt. 

persoonlijk alarm

Locatie

Naast dat er personen worden gealarmeerd wanneer je op de alarmknop drukt, wordt je locatie direct doorgegeven via een Google link. Zo weten de mensen direct waar ze moeten zijn. Het alarm is compact en dus makkelijk mee te nemen. Via één druk op de knop wordt alles geregeld, waardoor je zo snel mogelijk kunt worden geholpen.