Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Luxe loungesets

2 min gelezen
Luxe loungesets

Opzoek naar luxe loungesets! Onze tuin is net helemaal verbouwd. De rest van het huis willen wij graag later verbouwen. Omdat wij dit jaar niet op vakantie gaan wilden wij wel dat onze tuin helemaal zomer proef is.

Zodat als het hopelijk mooi weer word dat wij dan ook lekker buiten kunnen relaxen. Zelf hadden wij al een zwembad in onze tuin zitten en die hebben wij er ook zeker niet uitgehaald. Wij genieten daar nog steeds elke dag van.

Het enige wat wij misten waren mooie banken voor in onze tuin. Om lekker op te kunnen zitten als er bezoek komt. Of als de zon schijnt er lekker op te kunnen zonnen.

Wij hebben een vrij grote tuin, daarom wilde wij ook een grote set. Zodat ook met verjaardag iedereen lekker buiten kon gaan zitten.

Luxe loungesets

De zoektocht

Zin om naar woonwinkels te gaan hadden wij niet. Daarom gingen wij gezellig op een vrijdagavond achter de laptop zitten opzoek naar goede websites. Goede vrienden van ons raadde de website lounge-bank.nl aan. Wij surften als eerst naar deze website en raakten gelijk enthousiast!

De luxe loungesets die zij verkopen zagen er fantastisch uit! Ook paste ze precies bij onze stijl van ons huis en van de tuin. Wij gingen voor grote grijze set. Wat wij heel mooi vinden omdat wij ook grijze tegels hebben in onze tuin. Toen de banken eenmaal waren geleverd waren wij er super blij mee. En kunnen ook wij het iedereen aanraden om een kijkje op deze website te nemen.

Luxe loungesets