Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Laat die zomer maar komen: je eigen strandballen bedrukken!

2 min gelezen

Al eerder plaatste ik op mijn blog een bericht over Maxilia, met betrekking tot de caps die je er kunt laten bedrukken. Ditmaal wilde ik je op een ander onderdeel van Maxilia wijzen, namelijk Max Strandartikelen, alwaar je strandballen kunt bedrukken. Over een zomerse lifestyle gesproken!

Snelle levering, lage prijzen en legio mogelijkheden

Want dat is natuurlijk waar we allemaal weer naar verlangen, die zomerse spirit die een waas over alles doet leggen, die alles weer zacht en roze maakt. Veel mensen trekken naar het strand en voor hen is het interessant ook dan een bepaalde lifestyle uit te stralen – en jij kunt daar handig op inspelen. Laat je strandballen bedrukken, dan kun je ervan verzekerd zijn gretig afname te hebben daarvan. Mensen pronken maar al te graag met mooie strandballen, die ze een losse uitstraling doen geven.

231

En bij de website zijn de mogelijkheden daartoe oneindig. Hieronder toon ik je enkele voorbeelden van die mogelijkheid, met name wat betreft de prijs, snelle levering en de mogelijkheid een kleine oplage af te nemen. Voor de beginneling is dat immers zeer fijn.

232

Dit type strandbal is binnen drie dagen geleverd, en dat houdt in dat tussen het plaatsen van je bestelling tot de druk én de levering ervan slechts drie werkdagen zitten. Voor gepersonaliseerde ballen is dat bijzonder snel.

233

Bovendien kost dit type bal je bij een afname van slechts vijftig stuks (en dat is zeer fijn voor de beginneling, die dan nog mooi even kan aftasten hoe het valt in de markt) slechts rond de 1,50 euro per stuk. Even ter vergelijking: kies je voor een oplage van 2500 stuks dan ligt de prijs rond de 0,85 euro per stuk. Verkoop je de bal voor bijvoorbeeld vier euro (en met een mooi ontwerp erop kan dat prima!) dan heb je al heel snel je investering terugverdiend.

Meer verhalen