Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Jezelf gezonder voelen dankzij C9 detox?

2 min gelezen
C9 detox

Het nieuwe jaar is aangebroken! De hoogste tijd om jouw lichaam ook te reinigen. Maar hoe realiseer je dit eigenlijk? En wat kan je hieraan doen?

Als eerste is het belangrijk om goed te letten op je voeding. Ga niet iedere dag vet eten zoals friet en snacks, maar wissel dit zoveel mogelijk af. Een gezonde snack is misschien niet iets waar je dagelijks zin in hebt. Toch zal jij je na verloop van tijd een stuk fijner voelen. Dit kun je aanvullen door een C9 detox box af te nemen! In deze box vind je handige hulpmiddelen wat jouw lichaam zuivert. Het prettige hiervan is dat deze supplementen zeer smaakvol zijn en ervoor zorgen dat jouw lichaam gereinigd wordt.

C9 detox

Aan de slag met de juiste voeding

De keuze is snel gemaakt wanneer jij jouw lichaam wilt zuiveren. Het bestellen zal je vast en zeker ook eenvoudig verlopen. Echter is het volhouden van het programma wat lastiger misschien. Je zult in deze dagen enorm moeten letten op wat je eet en hoeveel. De eerste twee dagen eet je zoveel mogelijk groenten, drink je eiwitshakes en aloë Vera gel. Wanneer deze twee dagen voorbij zijn zal je het kunnen aanvullen met een maaltijd van maximaal 600 kcal. Overigens houdt het wel in dat je tijdens de detox geen suiker, zuivel of zout mag nuttigen! Het lijkt dan vrij lastig om gerechten te bereiden wat wel mag, maar dit valt behoorlijk mee! Online zijn er onwijs veel smaakvolle recepten te vinden die niet alleen gezond zijn, maar ook de juiste ingrediënten hebben. 

Weg met gifstoffen uit het lichaam!

Wanneer je begint te merken dat jij niet lekker in je vel zit kan je hier verandering in brengen. Je zou ervoor kunnen kiezen om meer te bewegen in de frisse lucht. Lekker wandelen in het bos of wellicht op het strand. Hiermee zorg je al voor gezonde beweging. Door dit te combineren met gezond eten zal je merken dat jij jezelf goed in het vel gaat voelen. 

De Forever C9 box is niet alleen een aanvulling voor jouw detox programma. Ook zal je merken dat je hiermee sneller geholpen wordt. Het lichaam zo nu en dan ontdoen van gifstoffen is zeer aan te raden! Jouw lichaam heeft natuurlijk ook meer dan genoeg te verduren. De dagelijkse gang van zaken maakt het er immers niet leuker op om in de avond nu uitgebreid te dineren. Zo kan je bij Cleanmetchris.nl de lekkerste recepten vinden. Eenvoudig te bereiden en uiteraard binnen de richtlijnen van jouw detox programma! 

Eiwitten, vezels en natuurlijk vitaminen zul je in overvloed krijgen! Hierdoor zal jouw lichaam er een stuk gezonder uitzien. Jouw huid wordt hierdoor ook zachter en bovendien zal jij jezelf een stuk beter voelen! Wil jij graag meer te weten komen omtrent de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de bovenstaande website voor het complete assortiment!

Meer verhalen

1 min gelezen
vurenhouten latten 1 min gelezen