Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Industry Lubricants voor de beste kwaliteit smeermiddelen

2 min gelezen
industry lubricants

Smeermiddelen zijn een van de minst op prijs gestelde producten die eigenlijk van groot belang zijn in de industrie. Zo zijn deze smeermiddelen zeer belangrijk voor veel verschillende onderdelen en moeten hierdoor niet over het hoofd gezien worden. Een bedrijf die ervoor zorgt dat dit ook niet gebeurt is Industry Lubricants. Zoals de naam van Industry Lubricants zegt, is het een bedifj die al een lang tijd de beste soorten smeermiddel verkoopt aan veel verschillende bedrijven, waardoor het de grootste en bekendste verkoper is van smeermiddelen.

industry lubricants

Groot assortiment

Zo heeft het bedrijf een webshop waarbij je smeermiddelen van de beste merken aanbiedt. Deze merken staan wereldwijd bekend om vooral andere producten. Hierdoor zijn de smeermiddelen van  deze bedrijven 100% te vertrouwen. In het assortiment kan je aantreffen:

  • Shell
  • Total
  • Q8
  • Mobil
  • Fuchs

Onder deze merken kan je natuurlijk ook veel verschillende soorten type smeermiddelen aantreffen. Van spuitbus tot aan teen tube met smeermiddel, bij Industry Lubricants vindt e het allemaal.

Soorten smeermiddelen

Naast de verschillende merken zijn er natuurlijk ook veel verschillende soorten smeermiddelen die allemaal voor andere doeleinden worden gebruikt. 

Zo heb je bijvoorbeeld energie lubricating oils. Een voorbeeld hiervan is de turbine olie. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor hydraulische, stoom en gasturbines. Deze oliën beschikken over lage schuimvorming waardoor waterscheiding eenvoudiger is.

Dit zijn oliën en smeermiddelen die in verband staan met het opwekken van energie. Daarnaast heb je nog metaalbewerking smeermiddelen. Dit zijn de smeermiddelen die toepasbaar zijn op metaalbewerkingen. Een voorbeeld hiervan is corrosiewerende middelen. Deze zorgen ervoor dat de onderdelen beschermd worden voor minstens 12 maanden.

Ook heb je algemene industrial oils. Deze hebben een betrekking tot zowel de industriële sector. Een voorbeeld hiervan is hydraulische middelen. Deze zorgen voorkomen dat onderdelen verslijten en dat deze bestendigd worden tegen hoge druk en lage en hoge temperaturen.

Meer verhalen

1 min gelezen
vurenhouten latten 1 min gelezen