Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

HSP coach Esther Molewijk

2 min gelezen
HSP coach

Na het overlijden van een goede vriend was ik erg gestrest. Deze stres zorgde voor een onrustige omgeving. Ikzelf was de focus kwijt over bijna alles. Het ging hartstikke slecht met mij en zodoende stelde mijn moeder voor om hulp te gaan zoeken. Natuurlijk had mijn moeder gelijk het ging niet goed met mijzelf en ik had hulp nodig om van deze stress af te komen. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een goede hulp. Op aanraadde van mijn moeder ben ik contact opgaan nemen met HSP coach Esther Molewijk.

Deze HSP coach Esther Molewijk heeft haar eigen onderneming opgericht genaamd: Ready4living.nl. Deze coach en haar personeel gaan gesprek met mensen die de focus op het leven volledig kwijt zijn. Door middel van goede gesprekken waarin u het hart kunt luchten probeert de coach ervoor te zorgen dat u uw focus weer terugkrijgt en het juiste pad gaat bewandelen!

Relax

Het werkte voor mij!

Ikzelf had dringend hulp nodig vandaar de keuze om een gesprek aan te gaan me Esther Molewijk. Deze coach was hartstikke vriendelijk tegen mij en na het eerste gesprek voelde ik mezelf al een stuk beter. Na een periode van drie maanden eens per week een gesprek te hebben met Esther Molewijk heb ik mijn focus weer teruggevonden. Ik heb geen stress meer en ook is mijn focus weer terug ik weet wat belangrijk voor mezelf is en eindelijk bewandel ik weer het juiste pad.

Bent u uw focus volledig kwijt door omstandigheden? Bekijkt u dan de bovenstaande website!

Welk pad gaat u bewandelen?

Meer verhalen