Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hier kun jij goed Hollands eten in Amsterdam

2 min gelezen
hollands eten amsterdam

hollands eten amsterdamHollands eten in Amsterdam is natuurlijk makkelijk te vinden, maar eentje die net iets specialer is niet. Deze heb ik gelukkig vorige maand ontdekt en sinds toen is dit mijn lievelings plek om lekker te dineren. Zelf ben ik echt een Nederlandse eter en geniet ik ongelofelijk van alles wat ons land te bieden heeft. Bij veel eetgelegenheden lijkt alles op elkaar, maar dat is hier niet het geval. Het is echt iets anders dan anderen en dat maakt het juist zo leuk. Nu is het niet zo dat het daardoor ook duur is, want ik vind alle prijzen ongelofelijk schappelijk. Soms kom ik wel eens ergens en dan heb ik achteraf echt het gevoel dat ik ben opgelicht, maar hier betaal ik voor wat ik krijg. Het zou naar mijn idee nog wel iets duurder kunnen zijn, want de kwaliteit is ongelofelijk goed.

Iedereen moet hierheen

hollands eten amsterdam

Zelf heb ik al op veel plekken Hollands gegeten, maar dit restaurant in Amsterdam is toch wel de beste. Hier wil ik iedereen die ik ken een keer mee naartoe nemen, want ik ben ongelofelijk enthousiast. De bediening is ongelofelijk aardig en doet zijn werk goed. Er is geen keer geweest dat ik lang heb hoeven wachten of ongeduldig begon te worden. Dat vind ik echt een positief punt, want ik soms maakt het daardoor de avond toch iets minder leuk. Mocht jij hier benieuwd naar zijn geworden, neem dan eens een kijkje op de website van Cornelis voor het menu en andere informatie!

Meer verhalen