Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Goedkoop een iPad reparatie in Eindhoven

2 min gelezen
Tablet

Heb je de iPad laten vallen en ben je op zoek naar een iPad reparatie in Eindhoven? Dan is Mobiphone een partner waar je terecht kunt. Dit bedrijf biedt goedkoop en snel passende oplossingen aan zodat jij binnen no-time kunt genieten van een “nieuwe” iPad. Zij hebben enorm veel ervaring met reparaties van behuizingen, knoppen, beeldschermen of camera’s. Ook kijken ze graag met jou mee bij waterschade om te kijken of dit binnen de verzekering valt. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen ze deze ook repareren.

iPad reparatie in Eindhoven

iPad reparatie in Eindhoven voor diverse modellen

Misschien vraag je af of jou iPad 2 in aanmerking komt voor de iPad reparatie in Eindhoven. Maak je niet druk! Ze repareren alle iPads en helpen jou met plezier om weer te kunnen genieten van een avondje op de iPad. Het kan zijn dat de doorlooptijd van reparaties bij oudere modellen wat langer duurt in verband met het bestellen van bepaalde onderdelen, maar geen probleem! Mobiphone streeft naar een zo snel mogelijke oplevering en het is zelfs mogelijk om een leen iPad te krijgen. Hierdoor merk je niet dat je iPad ter reparatie is en voor je het weet kun je weer genieten van je eigen iPad. Het kan ook zijn dat je mobiel ook kapot is en ook hiervoor biedt Mobiphone passende oplossingen, zo zijn ze ook gesocialiseerd in het repareren van iPhones en Samsung apparaten.

MobiPhone

Garantie

Vaak is het zo bij een iPad reparatie in Eindhoven dat je niet onder bepaalde garanties valt. Maar bij Mobiphone heb je altijd garantie. Mocht na een reparatie je toestel het niet meer doen, dan kun je altijd terecht bij Mobiphone. Ze hebben scherpe prijzen en een goed garantiebeleid waardoor je kosteloos weer het toestel retour kunt sturen. Ze zullen verder ook een leentablet geven zodat je ondertussen gewoon kunt genieten van het gebruik van jouw iPad.