Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Fijne heuptasjes om mee te wandelen

2 min gelezen

Elk jaar vindt de Nijmeegse vierdaagse weer plaats. Hieraan doe ik elk jaar weer mee. Dit omdat ik wel van een beetje uitdaging hou. Zo kies ik elk jaar de langste route die er is. Meestal is het tijdens deze vierdaagse altijd erg heet. Dit komt vooral omdat het midden in de zomer plaatsvind. Ik kies er dan altijd voor om genoeg drinken mee te nemen. Ik neem dan meestal een rugtas mee. Afgelopen jaar begon de rugtas wel een beetje te irriteren met het warme weer. Ik wilde daarom voor dit jaar een ander alternatief voor het meenemen van het water vinden. Ik dacht gelijk aan een handig heuptasje.

‘’Kwam al snel bij een goede site terecht’’

Het geschikte heuptasje die ik kon gaan dragen met de vierdaagse, moest ik nog wel vinden. Waar ik die kon vinden wist ik niet zo snel. Ik keek heel even bij de plaatselijke winkels in mijn woonplaats, alleen had dat geen succes. Ze hadden niet de heuptasjes die ik zocht. Ik besloot daarom op het internet te gaan zoeken naar heuptasjes. Het zoeken naar heuptasjes ging me vrij makkelijk af, want toen ik op Google alleen maar de zoekterm ‘’heuptasjes’’ invoerde, kwam ik al bij een goede site terecht.

‘’Veel plezier van gehad’’

Ik kwam uiteindelijk op de site ‘’Safekeepers’’ terecht. Een mooie overzichtelijke site met veel aanbod. Ik vond hier het juiste heuptasje. Dat was ook de reden dat ik een bestelling plaatste op de site. Binnen 2 werkdagen had ik het heuptasje al in huis. Ik was er erg blij mee want zo kon ik een week later met een goed gevoel starten aan de Nijmeegse vierdaagse. Tijdens de vierdaagse heb ik veel plezier gehad van het heuptasje van Safekeeper.