Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een mooie Maori tattoo laten zetten

1 min gelezen
Maori tattoo

Eindelijk komt mijn wens uit, ik laat een Maori tattoo zetten. Deze laat ik wel door een professioneel iemand zetten en niet zomaar iemand die hiermee denkt zijn geld te verdienen. Omdat dit al jaren mijn wens was, ben ik hiervoor via het internet gaan zoeken naar een goed en betrouwbaar adres. Al snel kwam Tattoo Ron als beste naar voren. Hier is het mogelijk om op bepaalde lichaamsdelen je versiering te laten zetten. Meestal worden deze op de bovenarm, kuiten of dijbeen gezet. De tattoo komt het beste tot zijn recht op ronde lichaamsdelen, maar wordt ook vaak gedeeltelijk gebruikt bij een sleeve. Maori tattoo

Veel mogelijkheden

Eindelijk heb ik dan een afspraak gemaakt om een Maori tattoo te laten zetten. Deze versiering staat bekend om de vele cirkelachtige vormen, met ieder een andere betekenis. Deze is  vernoemd naar de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, bij wie het tatoeëren van het stamhoofd een belangrijke traditie was. 

Nadat ik mijn wens in vervulling heb laten gaan, ben ik een zeer tevreden mens geworden. Behalve dat het resultaat verbluffend mooi is geworden, zijn de reacties ook allemaal zeer positief.  Kan iedereen dan ook aanraden om naar Ron te gaan als jij ook van plan bent een huidversiering te nemen.